Kontakt

Så här når du oss

Adress

MKON
Norra Vallgatan 16
SE – 211 25 Malmö
Sweden

Telefon

040-25 85 50

E-post

info@mkon.se

Här sitter vi

Personal

Vi är ett noga utvalt team som arbetar med professionalism och stort engagemang. Hos oss för ni personlig kontakt med såväl projektledaren som övriga i projektteamet. Vi är måna om en bra kommunikation med er som kund och arbetar alltid med er – inte för er. För varje kongress utser MKON ett projektteam med en projektledare som blir era kontaktpersoner.

Claes Berglund

Claes Berglund

VD

Med fokus på tempo och att ständigt höja kvalitén är Claes den som driver företaget framåt. Han har lång erfarenhet av affärsutveckling, har flera styrelseuppdrag och jobbar aktivt med Malmö Destinationssamverkan.

Johanna Søger

Johanna Søger

Projektledare

Johanna är en driven och målinriktad person som är van att granska logistiska och ekonomiska förutsättningar för en lyckad kongress. Hon har en fil.mag inom turism med inriktning på kongresser och marknadsföring.
Johanna ser till att våra kongresser håller en jämn och hög kvalitet samtidigt som hon brinner för att etablera nya kundkontakter.

.

Lotta Ahlbertz

Lotta Ahlbertz

Projektledare

Lotta har ett utpräglat sinne för ekonomi och logistik. Hon driver utvecklingen av vårt kongressdatasystem och ser till att våra IT-lösningar alltid är effektiva och säkra. Efter språkstudier både utomlands och på hemmaplan är hon den av oss med flest internationella kontakter och vana att se till att arrangemangen kring långväga gäster blir optimala.

Charlotta Kitti

Charlotta Kitti

Projektledare

Som dotter till förre ägaren och projektledare sedan många år är Charlotta den med mest erfarenhet av kongresser. Hon är van att samordna alla de aktörer som behövs för att skapa ett lyckat genomförande och vet att alla moment är lika viktiga för helheten. Charlotta har goda kontakter med sponsorer och utställare och ger gärna kreativa tips runt samarbeten och events.

Jenny Johansson

Jenny Johansson

Projektkoordinator (Föräldraledig)

Jenny har utbildat sig inom hotell och restaurang och har stor erfarenhet av branschen. Hon är van att koordinera hotellrum för tusentals deltagare och tillgodose önskemål från föreläsare, VIP-gäster och andra. Jenny är mån om detaljer och tycker om att arrangera fester både i jobbet och privat.

Anna Cronmalm

Anna Cronmalm

Ekonomi

I samarbete med projektledarna är Anna ansvarig för kongressernas ekonomistyrning, budget och slutredovisning. Hon hanterar även alla fakturor för deltagare och leverantörer samt sköter momshantering, bokföring m m.

Åsa Eklund

Åsa Eklund

Projektledare

Som det senaste tillskottet i Malmö Kongressbyrås skara av projektledare, bidrar Åsa med en gedigen kunskap inom konferens och kongressvärlden. Åsas erfarenheter från sälj och inköpssidan ger en stor trygghet för våra kunder för att finna det rätta behovet för sina konferenser och kongresser. Åsa ser till att alla detaljer finns med i planeringen och säkerställer att logistiken finns på plats.
Anna Zetterholm

Anna Zetterholm

Projektkordinator (Föräldraledig)

Ola Nilsson

Ola Nilsson

Projektledare

Ola driver utvecklingen av vårt kongressdatasystem och ser till att våra IT-lösningar alltid är effektiva och säkra. Arbetar i ett högt tempo och gillar att ge service till kunder och deltagare.