Om Malmö Kongressbyrå

Om Malmö Kongressbyrå

Malmö Kongressbyrå AB är en professionell kongressarrangör (PCO) som arrangerar såväl nationella som internationella kongresser och vetenskapliga möten. Våra uppdrag finns framför allt inom medicin och har från 100 till 5000 deltagare.

Personella resurser

Vi är ett noga utvalt team som arbetar med professionalism och stort engagemang. Hos oss får ni personlig kontakt med såväl projektledaren som övriga i projektteamet. Vi lägger stor vikt vid en bra kommunikation med er som kund och arbetar alltid med er – inte för er.

Vår professionalism uppnår vi främst genom den kompetens och erfarenhet våra medarbetare har. Flera av oss är vana att samordna alla de aktörer som behövs för att skapa en kongress. Andra är specialister på vissa delar av kongressen. Läs mer om vår personal här

Gemensamt för oss alla är dock vårt engagemang för er som kund. Vi tror mycket på ett personligt samspel med en öppen och rak dialog där alla drar åt samma håll. Dessutom vet vi att bra förberedelser och omsorg in i minsta detalj är a och o för ett lyckat genomförande. Vår erfarenhet och rutin gör att ni under kongressen kan koncentrera er på det vetenskapliga, på att nätverka och ta hand om era gäster, medan vi sköter allt det praktiska.

Vill ni veta mer om oss och vår kompetens är ni välkomna att kontakta oss på tel 040-25 85 50 eller mail info@malmokongressbyra.se

Kreativitet och effektiva IT-lösningar

För att arbetet med er kongress ska fungera optimalt behövs effektiva och säkra IT-lösningar. Därför har vi investerat mycket tid och tankekraft på att utveckla avancerade kongressdatasystem som tar hand om deltagaranmälningar, hotellbokningar, abstracthantering m m. Vårt kongressdatasystem är specialbyggt för Malmö Kongressbyrå AB och knyter samman den anmälan deltagaren gör på internet med underliggande boknings- och ekonomisystem. På så sätt säkrar vi hela informationskedjan. Inom företaget har vi även hög kompetens inom grafisk produktion vilket gör att vi kan producera trycksaker som t ex inbjudningar, annonser, programböcker och annat marknadsföringsmaterial snabbt och kostnadseffektivt. Testa gärna vår kreativitet!

Ägare

Malmö Kongressbyrå AB ägs av Claes Berglund, som har lång erfarenhet inom mötesindustrin. Claes Beglund driver även det framgångsrika systerföretaget S:t Gertrud Konferens & Restaurang, i hjärtat av Malmö. Här konfererar, äter och dricker du gott i härlig skånsk miljö med anor från 1500-talet. För mer information: www.sanktgertrud.se

Mål och vision

En ledande kongressbyrå inom mötesindustrin. Alltid i framkant vad gäller innovation och utveckling.

Affärsidé

Malmö Kongressbyrå är Sveriges äldsta PCO. Vi skall fortsätta att vara en av landets mest professionella och effektiva kongressarrangörer.