Integritetspolicy MKON AB

Denna policy beskriver hur vi på MKON (org.nr 556620-9986) samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vilken typ av information samlar vi in?

Vi samlar in t.ex Namn, adress, faktrueringsadress, mobilnummer och email. Även annan relevant information kommer att samlas in för att kunna genomföra mötet du har anmält dig till.

Hur använder vi informationen?

De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc på korrekt sätt. Dina uppgifter används även för att kunna förse dig med informationsutskick om det mötet/Förening du har anmält dig till. Ingen information utöver den som är nödvändig för att tillhandahålla dessa tjänster kommer att samlas in.

Hur länge behåller vi informationen?

Information som vi använder för utskick av mailinformation om mötet kommer vi att behålla tills du själv väljer att avsluta prenumerationen. Detta kan ske när som helst. Den information som omfattas av bokföringslagen och arkivlagen kommer att behållas enligt dessa lagars riktlinjer.

Med vilka delar vi din information?

Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri.
Samtliga dina personuppgifter hanteras i tryggt och säkert enlighet med gällande lagstiftning. Mer information kan du få genom att kontakta oss via e-post.

Vilka rättigheter har du?

  • Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig.
  • Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt.
  • Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Detta gäller emellertid inte uppgifter som lagen kräver att vi behåller.
  • Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke till att vi innehar dina personuppgifter.

Var kommer uppgifterna att lagras

Dina uppgifter kommer att lagras inom Europeiska Unionen. Om överföring sker till land utanför EU kommer vi att informera dig om detta.

Uppdateringar av denna policy

Vi kan komma att uppdatera denna policy och kommer då publicera dem på denna webbsida. Denna policy uppdaterades senast den 24 maj 2018.

Kontakt

Om du har några frågor angående detta, kontakta oss på följande adress:
E-post: info@mkon.se