MKON söker

PROJEKTLEDARE

inom kongress och event till vårt kontor i Malmö

Om tjänsten.
MKON söker dig som vill ha ett varierande och utmanande arbete! Vi som arbetar här är ett glatt gäng som tycker om att komma till vår arbetsplats, vi är så glada att kunna erbjuda fler chansen att arbeta på (enligt oss) den bästa arbetsplatsen! Som projektledare hos oss kommer du vara en av de som ansvarar för, planerar våra projekt och driver dem framåt. Du kommer arbeta med flera projekt samtidigt och många projekt arbetar vi med under flera år. Du har ett nära samarbete med dina kollegor, våra uppdragsgivare och leverantörer. Ditt dagliga arbete sker på vårt kontor i centrala Malmö.

Primära arbetsuppgifter:
• Ytterst ansvarig för tilldelade konferenser/kongresser
• Tidsplan gentemot kund och internt
• Budgetering för varje projekt
• Leda möte med kunder
• Förhandling med leverantörer
• Förhandling med sponsorer och utställare
• Upprätta hemsidor, viss marknadsföring, inbjudningar 

Kompetensprofil.
Vi tror att du som person är handlingskraftig, snabbtänk och har lätt för att hitta nya lösningar. Du tycker om att vara den som leder teamet och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har utbildning inom kongress- och eventkoordinering och/eller att du har erfarenhet av att arbeta med kongresser. Du tycker om att arbeta mot deadlines och tar eget ansvar. För att lyckas i rollen som projektledare är det viktigt att du trivs med internationella kontakter och att möta människor. Då arbetsbelastningen under vissa perioder är hög, kräver arbetet att du är stresstålig och flexibel och att du tycker om att arbeta i ett högt tempo utan att tappa fokus och helhetsperspektiv. Du har erfarenhet av ekonomihantering.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder.

MKON är en av Sveriges ledande kongressbyråer, med fokus på medicinska och vetenskapliga kongresser. Vi tillhandahåller möteslösningar för organisationer, företag och statlig verksamhet. Våra tjänster innefattar alla aspekter av mötesplanering och produktion. Med kompetent och kunnig personal hanterar vi små som stora möten runt om i hela Sverige och i norra Europa. Du blir en del av ett företag som värdesätter öppenhet, samarbete och nya idéer. Vi vill ha engagerade medarbetare och hos oss finns det möjlighet till utveckling och stor frihet att styra din arbetstid. I vårt team värdesätter vi varandras kunskaper och gör idéer till verklighet. På vårt kontor i Malmö är vi 12 medarbetare och vi ser fram emot en ny medlem i vårt fantastiska kongressteam!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 6 januari 2023, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen, ansök därför så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Maila din ansökan tillsammans med löneanspråk till: hilda@mkon.se
Kontaktperson: Lotta Ahlbertz, 070-440 08 02, lotta@mkon.se

MKON (Malmö Kongressbyrå), Norra Vallgatan 16, 211 25 Malmö