Ledig tjänst

Vi söker administratör till MKONs team i Malmö!
MKON är en av Sveriges ledande kongressbyråer, med fokus på medicinska och vetenskapliga kongresser.
Vi tillhandahåller möteslösningar för organisationer, företag och statlig verksamhet. Våra tjänster innefattar alla aspekter av mötesplanering och produktion. Med kompetent och kunnig personal hanterar vi små som stora möten runt om i hela Sverige och i Norra Europa.

Mötesindustrin är en mångsidig, föränderlig och spännande bransch. Vi är inne i en offensiv fas och ser med stor tillförsikt fram emot en expansiv framtid och nu söker vi en administratör till vårt team i Malmö!

Arbetsbeskrivning
Som administratör har du ansvar för telefonväxel, infomail, inköp av kontorsmaterial, interna möten, postrutiner, kundevents och är allmänt behjälplig för uppgifter som rör vårt kontor och vår interna rutiner.
Du arbetar med kanslifrågor och medlemshantering för de föreningar som anlitar MKON.
Du assisterar projektledare och koordinatorer i arbete med kongresser. Detta innebär deltagarhantering, abstracthantering och hotellbokning.
Vi producerar våra egna hemsidor och grafiskt material, vilket innebär hantering av formgivningsprogram och viss programmering. Under kongresserna arbetar du i sekretariatet och svarar för service till deltagare och medverkande.

Arbetet är mångsidigt och innebär ibland resdagar med- och utan övernattning, samt möten och evenemang under kvällstid och helger. Du är en viktig medarbetare som kommer att jobba med många olika projekt parallellt.

Kvalifikationer
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna utföra arbetsuppgifterna.
Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom konferens/reception/hotell/besöksnäring.

Som person är du handlingskraftig och noggrann, med känsla för detaljer. Du har en genuin känsla för service och kundrelationer, en god samarbetsförmåga och trivs med många kontakter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser fram mot din ansökan!

Anställningens omfattning
Anställningsform: Visstidsanställning Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse. Placeringsort: Malmö, nära centralstationen.

Ansökan
Ansök senast: 2018-12-31
Maila din ansökan till Lotta Ahlbertz, lotta@mkon.se.

Lön
Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas. Lön sätts efter kompetens. Ange löneanspråk i ansökan.

Kontakt
Kontaktperson, Lotta Ahlbertz, 070-440 08 02, lotta@mkon.se
MKON (Malmö Kongressbyrå), Norra Vallgatan 16, 211 25 Malmö